SAMIT IGARA NA SREĆU – EUROMAT , 26.05.2016

Benefit kroz popust za rano prijavljivanje na drugi po redu Samit igara na sreću federacije EUROMAT (EUROMAT Gaming Summit ), koji je posvećen lend based sektoru za igre na sreću. Pridružite se 200 lidera iz industrije, novinarima i kreatorima politike u visoko interaktivom Evropskom Samitu Igara na sreću, koji će se održati u Hotelu Majestic u istorijskom centru Barselone.

Zašto učestvovati?

Samo putem diskusije o poslednjim komercijalnim i regulatornim trendovima sa kolegama, regulatorima, političarima i medijima možete doprineti postavljanju politike i agende poslovanja za sledeće godine i dobiti šansu da identifikujete neiskorišćen potencijal za vaše poslovanje. Ovom vodećem događaju prisustvovaće lideri land-based industrije zabave, operateri privatnog sekotra, distributeri i proizvođači mašina i opreme za igre na sreću, zajedno sa kreatorima politike i članova medija.

Teme Samita 2016

Ove godine mi napredujemo u igri! Nadograđujući se na prošlogodišnji uspeh i potvrdi učešća glavnih medijskih i industrijskih interesnih strana, uključili smo unikatnu panel sesiju regulatora sa Harrie Temmink, vodećeg zvaničnika za igre na sreću Evropske Komisije, uz interaktivne panele o Konvergenciji, Praćenju igrača i Ko predvodi tržište aparata za igre na sreću u Evropi.

Program možete pogledati ovde.

Share