G.dja Mirjana Aćimović govornik na 11-oj Evropskoj Konferenciji za Istraživanje Kockanja i Pitanja Politike

Jedanaestoj Evropskoj Konferenciji za Istraživanje Tržišta i Pitanja Politike dat je radni naslov: Razvoj nevidljivog i nepoznatog: Istraživanje, Odgovornosti i Regulisanje. Među brojnim prezenterima sa specijalnostima iz različitih oblasti, u nastojanju konferencije da proba da oblikuje budućnost kockanja učestvovaće i g.dja Mirjana Aćimović.

Brojni vrhunski istraživači, regulatori, profesionalci iz industrije prezentovaće svoje zaključke i materijale u Lisabonu, među kojima su Harrie Temmink, Evropska Komisija, Belgija, Peter Naessens, Belgijska Komisija za kockanje, Belgija, Gerhard Bühringer, Tehnički Univerzitet Dresden, Nemačka,  Jonny Engebø, Norveški Organ za Igre na sreću, Norveška, Mark Griffiths, Internacionalna Jedinica za Istraživanje Igara na sreću,  Notingem Trent Universitet, Velika Britanija i mnogi drugi.

G.dja Mirjana Aćimović, predsednik JAKTE i Komiteta za socijalnu odgovornost u igrama na sreću EUROMAT-a, prezentovaće Ekspertsku Grupu za Socijanu Odgovornost – EUROMAT-ove primenljive principe koje bi industrija trebalo da promoviše kako bi ojačala socijalnu odgovornost. Mirjana Aćimović, će deliti panel sesiju u Lisabonu sa Malcom Bruce, Integritet Kockanja, Velika Britanija, Herman Pamminger, Kazino Austrija, Austrija i Mark Polatrowiz, IGR, SAD.

Evropska Asocijacija za Istraživanje Kockanja (EASG)  cilja da poveća nivo dijaloga između svojih članova predstavljajući razne aspekte kockanja.

Asocijacija obezbeđuje forum za sistematsko izučavanje, diskusiju i diseminaciju znanja o svim stvatima koje se odnose na izučavanje kockanja u Evropi i promoviše komparativno izučavanje:

  • Istorijskih, ekonomskih, matematičkih, socijalnih i psiholoških aspekta kockanja
  • Razvoj, izvršenje i evaluaciju regulative kockanja
  • Etiku marketinga i mogućnosti menadžmenta kockanja
  • Razumevanje razvoja patološkog kockanja i pružanje prevencije i programe lečenja

Više o EASG Konferenciji možete pogledati ovde: www.easg.org

Share