DRUGO IZDANJE CEEGC U BUDIMPEŠTI

19.-20. septembra 2017. – Budimpešta – u organizaciji EEGEvents, održaće se CEEGC 2017, 2. izdanje Gaming konferencije za centralnu i istočnu Evropu sa dodelom nagrada u modernom i luksuznom Kempinski Hotel Corvinus.

eegevents-announces-dates-ceegc-2017-budapest-2nd-edition-bombastic-event

Drugo izdanje godišnjeg događaja ima novi format i na zahtev delegata koji su prisustvovali inauguralnom događaju dodali su drugi dan za umrežavanje i seminare.

CEEGC 2016 je bio jedan od najznačajnijih seminara centralne Evrope i balkanskog regiona, tako da su organizatori postavili moto za izdanje iz 2017. godine. Trenutni motivi su “Nezavršeni poslovi: DARE TO ATTEND”, a događaj će okupiti +50 zvučnika tokom 2 dana umrežavanja i ažuriranja informacija na tržištu.

Informacije koje se trebaju podeliti su od vitalnog značaja za kompanije koje žele da prošire ili ažuriraju informacije o usklađivanju i regulatornim promenama na tržištima istočne i centralne Evrope, kao i u regionu Balkana, koji su trenutno svedoci nekih velikih promena. To je događaj kome moraju prisustvovati oni koji se bave online kockanjem i svim poslovima koji prate ovaj biznis.

Dnevni red događaja može se preuzeti na zvaničnoj internet stranici: www.ceegc.eu i organizator je odredio specijalne za karte koje se mogu rezervisati s popustom od 50% do 3. septembra 2017. Link ka registraciji mozete preuzeti ovde.

Za vise informacija mozete kontaktirati- zoltan.tundik@eegmedia.eu ili www.eegevents.org.

728x90

Share