EUROMAT Summit 2018 – MONTE KARLO

Layout 1

Evropska federacija (EUROMAT) potvrdila je da će novi godišnji samit biti održan od 4. do 6. juna u Monaku u hotelu Monte Carlo Bai & Resort.
Kao telo koje zastupa stavove industrije industrije za zabavu i zabavu u evropskim institucijama, EUROMAT je dizajnirao samit za novi format koji bi operaterima, regulatorima i proizvođačima omogućio razmenu informacija i stavova u opuštenoj i neformalnoj atmosferi.
Pored celodnevnog fokusiranja na panevropski razvoj društvene odgovornosti, događaj će se baviti razvojem regulative i uticajem novih tehnologija, kao i istraživati mogućnosti za tržište budućnosti. Drugi dan samita potpuno je posvećen društvenoj odgovornosti u igrama na sreću i njime će rukovoditi predstavnik Jakte, Mirjana Aćimović koja je i predsednik Euromatovog komiteta za društvenu odgovornost u igrama na sreću.
Samit je strukturiran tako da ima praktičnu korist za operatere i proizvođače širom Evrope i šire. Predsednik EUROMAT-a Jason Frost objašnjava: “Samit predstavlja dobru priliku kompanijama da predvide komercijalne i zakonodavne trendove koji će oblikovati tržišta na kojima posluju. Kao operater, sigurno sam dosta naučio na prošlogodišnjem događaju i mislim da je to iskustvo za mnoge uobičajeno. ”
Za mnoge, mogućnosti za umrežavanje koje nudi EUROMAT samit će biti važne kao i strukturne sesije, a neoklasični sjaj odmarališta će pružiti spektakularnu pozadinu događaja.
Stil hotela Monte Carlo Bai Hotel & Resort je povoljan, a pruža pun komfor i usluge kao što su: pozicija ovog hotela je severoistok za grad Monte Carlo, Martin i Monte Carlo Beach Compleks.
Trodnevni konferencijski paket uključiće opuštene ručkove, prijeme i proslavu uz Gala večeru, koji će se održati na jednom od najprestižnijih lokacija u Monte Karlu.
Dostupne su brojne uzbudljive mogućnosti za sponzorske korporacije, od kojih svaka pruža odličnu priliku da se poveže sa uticajnim igračima iz evropskih zabava i igara. Da biste razgovarali o svojim ciljevima i budžetima, obratite se Karen Cook: karencooke@svanevents.co.uk
Više informacija o učestvovanju u ovom značajnom događaju možete naći na: www.euromat.org

Editors ‘Notes:
Evropska federacija EUROMAT je predstavlja zemaljsku industriju zabave u Evropi; visoko regulisan i visoko oporezovan industrijski sektor koji obuhvata više od 250.000 radnih mjesta širom Evrope.
Organizacija je osnovana 1979. godine da zastupa preko svojih povezanih nacionalnih udruženja, privatni sektor operatora igara i proizvođača koji ih snabdevaju. Danas EUROMAT ima 14 nacionalnih asocijacija članica iz 11 evropskih zemalja, kao i dva posmatrača iz Francuske i Mađarske. Za dodatne informacije o EUROMAT-u posetite www.euromat.org i pratite EUROMAT na LinkedIn-u i Tvitter-u.
Euromat A4 Programme v5

Share