OBUKA ZA RAD U SLOT KLUBOVIMA I KLADIONICAMA 18+

Kursevi za rad u slot klubovima i kladionicama namenjeni su svima onima koji žele da nauče i savladaju veštine neophodne za rad u sektoru igara na sreću. Obuka se sprovodi po programu koji je prilagodjen svim polaznicima, čak i onima koji nikada nisu došli u dodir sa igrama na sreću, jer za relativno kratak period i na veoma učinkovit način ovladavaju ovom materijom. Dakle, za pohadjanje kursa nije bitna stručna sprema, niti je neophodno da polaznik bude neke posebne struke. Polaznici moraju biti punoletni. Potrebna znanja i veštine iz se stiču na lak i zanimljiv način. Takođe ova obuka je namenjena kao pomoć priređivačima igara na sreću koji svoje kandidate za posao mogu uputiti u naš trening centar i za kratko vreme bez trošenja sopstvenih resursa dobiti kvalifikovane osobe sa predznanjem koje im je neophodno za rad. Osim osnovne obuke za rad u slot klubovima i kladionicama, vršimo i obuke za menadžere u ovoj delatnosti. Operater može da traži i posebne za zahteve koji se tiču njegovog načina poslovanja i može se prilagoditi pojedinačnim potrebama poslodavaca. Vršimo i selekciju i možemo sprovoditi konkurse za zapošljavanje za priređivače igara na sreću.

Polaznici stiču osnovna i po potrebi proširena znanja o:

- pojmu i vrstama igara na sreću
- osnovnama zakona o igrama na sreću
- pravilima i načinu rada u slot klubovima i kladionicama
- odgovornom priređivanju igara na sreću, prepoznavanju znakova osoba koje su u riziku od patološkog kockanja (obuka zaposlenih je propisana zakonom)
- marketingu u igrama na sreću
- odnosu i ponašanju prema mušterijama – igračima u svakodnevnim i specifičnim situacijama

Obuka se održava 2 puta nedeljno po 90 minuta (u ukupnom trajanju od četiri nedelje). Za polaznike koji su zainteresovani da obuku završe i ranije omogućavamo održavanje nastave i više puta nedeljno. Obezbedili smo veliki broj termina radnim danom i vikendom, pre i posle podne, u nastojanju da se prilagodimo onim polaznicima koji zbog obaveza ne mogu pohađati kurs u tačno utvrđenim terminima. Polaznik se u dogovoru sa predavačem opredeljuje za one koji mu najviše odgovaraju.

Obuka obuhvata sticanje znanja za rad u slot klubovima i kladionicama i omogućava polaznicima da nakon završetka steknu znanja koja će im omogućiti lakše zapošljavanje u sektoru igara na sreću. Polaznici koje uspešno završe obuku se izdaje sertifikat akreditovane ustanove da su prošli obuku za preventivno delovanje protiv bolesti zavisnosti prema učesnicima u igrama na sreću.

Obuka je koncipirana i kao individualna i kao grupna nastava. Cena individualne nastave iznosi 16.800 dinara. Takođe nudimo mogućnost kreiranja grupa (dovoljno je i dva polaznika) tako da svi polaznici u grupi ostvaruju popust i imaju mogućnost da kurs pohađaju po ceni od 12.600 dinara (ako je dva polaznika u grupi) odnosno 11.200 dinara (ako je tri polaznika u grupi). Dajemo mogućnost plaćanja u više rata, kao i posebne uslove za priređivače igara na sreću.

Za više informacija nas možete kontaktirati putem mejla office@jakta.rs i na telefon 011/ 2180-968.

Share